www.mamboteam.com
Advertisement
21-10-2014 a les 21:21:01
 
 
Els alumnes del PQPI col·laboren amb l'hort del Pla de l'Atmeller


    Els alumnes del PQPI engeguen un projecte amb l'escola Pla de l'Atmeller. Els nens de P4 i P5 han demanat als alumnes de jardineria que els ajudin a tirar endavant el seu hort així com altres activitats de jardineria. Es tracta d'un treball cooperatiu en el que es valora molt possitivament la col·laboració prestada. 

Recorda que si vols ara els pots seguir pel Facebook i gaudir de les fotos de les primeres sortides i activitats que han fet, clica aquí. 

Aquest Nadal, polvorons del Brugulat

      Els alumnes de 4t ESO tornem a començar tota la campanya per guanyar diners pel viatge de final de curs a Itàlia i iniciem ja amb la tradicional venda de polvorons. 

Si esteu interessats podeu fer la comanda a qualsevol alumne/a de 4t ESO. Gràcies per la vostra col·laboració!


Aquí teniu els productes que vendrem enguany. 
 
     

Els alumnes del PIP estrenen imatge corporativa

Els alumnes del PIP de perfil professional auxiliar de vivers i jardins de l'Institut Josep Brugulat de Banyoles estan d’estrena corporativa. En primer lloc ja tenen un nou espai al Facebook on publicaran els projectes i activitats que es realitzaran al llarg de l’any. 

A més de la nova presència a les xarxes socials, els alumnes del PIP també han estrenat uniforme nou, on destaca la samarreta amb el lema al davant Gardening is an exercise in optimism, i al darrera el logo del Brugulat juntament amb el detall escrit del Pla d’Iniciació Professional (PIP).
 

Si els vols seguir pel Facebook i gaudir de les fotos de les primeres sortides que han fet, fes un clic aquí

Presentació del Projecte POTs

  El passat divendres 26 de setembre, es va fer la presentació dels alumnes que formen part del projecte POTs a l'Ajuntament de Banyoles. En l'acte hi eren presents també el regidor d'educació Jordi Congost, la tècnica d'educació, Anna Roura i la tècnica de l'àrea de promoció econòmica, Pau Salvador. L’Ajuntament de Banyoles, mitjançant conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, col·labora amb la gestió de tots els projectes.

Aquest curs, el projecte POTs comença amb 9 alumnes que faran estada en diferents empreses i serveis públics d’altres ajuntaments de la comarca: Ruben, brigada Fontcoberta; Abraham, brigada Palol de Revardit; Bilali, Coorperativa de Banyoles; Carola, llar d'avis La Llar; Ari, llar d'infants Els Patufets; Cristian, Pintures Latorre; Andrei, Vinyoles Metall; Gibbi, Texangie i Anouar, Peugeot.
Molt bon curs a tots i totes!
 

Comencem el PIP !!!!

  Per segon any consecutiu s'inicia un nou curs del PIP, Pla d'iniciació professional, el que antigament es coneixia com PQPI. Aquest any hi ha un total de 17 alumnes, tots ells vinguts dels diferents instituts de Banyoles.

Pel que fa al curs, les classes teòriques es portaran a terme al centre cívic de Banyoles i l'Espai Jove (Cal Drac), mentre que el contingut pràctic es realitzarà a diferents llocs de Banyoles, com ara, hivernacles, taller de fusteria i diversos espais verds de la ciutat...

Joan Manuel del Pozo, pensar i viure un bon batxillerat

    El passat dia 15 de setembre vam iniciar el nou curs amb una lliçó inaugural de luxe, que va a anar a càrrec del professor de Filosofia de la Universitat de Girona, el Sr. Joan Manuel del Pozo. La xerrada portava per títol “Pensar i viure un bon Batxillerat” i pretenia transmetre als nois i noies que estudiran aquesta etapa educativa, la importància dels estudis que iniciaran. Amb un estil proper, enginyós, de savi mestre amb gran experiència, va explicar als joves estudiants quin era, al seu entendre, el “sentit” del batxillerat, una etapa educativa que es caracteritza per un procés de maduració tan intel·lectual com personal.

Del Pozo va aconseguir engrescar els alumnes i professors presents a l’acte per encarar el nou curs amb ganes. Bon inici de curs!! 

Us desitgem un bon curs 2014-2015!

Comencem el nou curs 2014-2015 amb la il·lusió i l'esperança que aquest sigui un any ben profitós i que puguem recollir alguns èxits fruit del treball i de l'esforç. I quan ens trobem davant d'algun obstacle que calgui saltar, recordem la frase de Confuci:  “Quan l'objectiu et sembli difícil, no canviïs d'objectiu; busca un nou camí per arribar-hi”.

Us desitgem un bon curs 2014-2015!
 
 
Comença el temps polifacètic
ple d'hores en quadrícula,
fet de projectes, de desitgs,
amb un sol que ja declina
i que abreuja l'arribada de la nit.
 
S'acaben les llums a dojo,
la blavor més contundent,
el sabor de sal als llavis
i els dies amples de l'agost.

I a cada àmbit trobarem que els colors
s'aprimen, esdevenen tènues poc a poc
mentre sedimenten els recents records
que les vacances guarden en conserva.

 


 Que sigui benvingut setembre,
mes de verema, mes d'abundor,
mes de rebaixes a la calor,
cau dels inicis, de les rutines 
i dels capvespres suaus 
que equilibren els núvols amb la blancor... 
                         


                                              Isabel Barriel     
 

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!