www.mamboteam.com
Advertisement
20-12-2014 a les 15:26:06
 
 
Gran quina de Nadal al Brugulat

  Un any mes, com ja és tradició en aquestes dates de desembre, els alumnes de 4t ESO del nostre institut, juntament amb pares, professors i AMPA, organitzen la QUINA per recaptar diners per al viatge de final de curs a Itàlia.

Enguany la quina serà el dissabte 20 de desembre, de 9 a 12 de la nit, i el diumenge 21 de desembre, de 6 a 9 de la tarda, al pavelló del centre.

Engresqueu-vos a venir perquè aquest any hi haurà molts regals: lots de Nadal, bicicletes, càmeres de fotos, vals regals... i molts més!

Us hi esperem a tots!

Venda de boles Kokedama pels alumnes del PIP
Els alumnes del PIP han realitzat un taller per fer boles de kokedama.

El dilluns 22 i dimarts 23 de desembre les exposaran a l'entrada de l'institut i tothom que vulgui en podrà comprar.

Per a més info sobre aquesta tècnica japonesa i les cures de lakokedama us serà d'interès visitaraquesta web.
Concert de nadal dels alumnes del batxillerat escènic a La Solana

 

El dimecres 17 de desembre els alumnes de batxillerat escènic del Brugulat van fer un concert de nadal a la Residència d'avis La Solana de Banyoles. Va ser una experiència molt enriquidora pels alumnes ja que els avis van gaudir molt de veure tanta gent jove cantant amb alegria i molta il·lusió. 

El Brugulat participa en el concurs matemàtic de problemes a l'esprint


 
  La tarda del dimecres 10 de desembre, 6 alumnes de tercer d'ESO, Lluc Alemany, Ayman Aoulad, Alba Bermejo, Marta Boix, Alba Rost, Alba Tomàs i 4 de quart d'ESO, Isaac Àlamo, Carla Martí, Paula Martí, Francesc Pons van participar en el concurs matemàtic de problemes a l'esprint per a equips de tercer i quart d'ESO, que s'organitza anualment a nivell de tot Catalunya i del País Valencià. Es tracta de resoldre amb el mínim temps possible deu problemes, i que de vegades un està lligat amb l'altre. Cal dir, que els deu alumnes van treballar molt bé en grup, i van aconseguir resoldre satisfactòriament tots els problemes amb un temps proper a les dues hores. Per a més informació sobre l'activitat es pot accedir a aquesta web, on es destaca que tot i que el Brugulat no va ser el més ràpid, sí que va ser un dels dos únics centres de tot Catalunya, que va resoldre correctament els 10 problemes al 1r intent.
En aquesta pàgina també es diu que la participació ha estat de 86 equips de 76 centres de Catalunya i el País Valencià, que han aplegat 1735 alumnes segons les dades indicades pels centres. Totes tres dades representen rècords de participació. I que el nombre d'equips que van enviar la resposta correcta va ser de 35 i es va constatar que en aquesta ocasió la majoria d'equips van necessitar més temps per resoldre els reptes que en altres ocasions

Taller de matemàtiques de la UB per als alumnes de Batxillerat

  El dimecres 19 de novembre els alumnes de matemàtiques de 1r de Batxillerat A, van assistir a unes xerrades-taller que ofereix la Facultat de matemàtiques de la Universitat de Barcelona. En aquesta xerrada- taller es van tractar "Els problemes de viatjants", sent el problema del viatjant de comerç el més cèlebre d'ells. Són exemples típics en matemàtica on es planteja un simple enunciat, la resolució del qual sembla impossible d'aconseguir.

Aquests problemes varen donar la perfecta excusa per aprendre conceptes molt importants i útils en matemàtica, com optimització, grafs i algorismes. En el taller posterior a la xerrada es van aplicar algunes heurístiques per intentar resoldre aquest problemes, i desafiar amb exemples senzills tota la capacitat informàtica disponible.

Els alumnes del PIP inicien el projecte Sussoh

  Els alumnes del PIP, aniran dos dimecres al mes a la bibiloteca de Banyoles per treballar diferents aspectes de la seva formació general, com ara la lectura, la comprensió lectora, el vocabulari, la redacció, el treball en equip, etc. Intentarem fomentar la lectura de llibres, diaris i revistes de diferents temàtiques.

Els administratius visiten el Punt i Hisenda

  El passat divendres 21 els alumnes de primer de Gestió Administrativa i de primer i segon d’Administració i Finances varen anar a Girona a visitar el diari El Punt Avui+ i la Delegació d’Hisenda.Al diari varen poder conèixer  com es cerquen les notícies, quines diferències hi ha entre les notícies en mitjans audiovisuals i les escrites i com és una redacció per dins. A més de poder gaudir d’un edifici modernista  com la Farinera, seu del diari.

A la Delegació d'Hisenda, se’ls va introduir en el sistema tributari de l’estat  i se’ls va presentar diferents temes relacionats amb el mateix, com l’impost sobre la renda i l’iva. Es va fer un repàs als pressupostos generals i la seva evolució, tant des del punt de vista de les despeses com dels ingressos. Va ser un matí intens, però enriquidor.
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!