www.mamboteam.com
Advertisement
22-04-2015 a les 05:08:51
 
 
Gimcana pel jaciment grecoromà d'Empúries

  Avui els alumnes de l'optativa de llatí han participat en una trobada a Empúries amb 500 alumnes més. Han fet una gimcana pel jaciment grecoromà per conèixer l'herència dels clàssics a casa nostra. L'acte ha acabat amb un "prandium" a l'àgora grega i amb el cant del Gaudeamus. Ha estat una diada ben aprofitada i també, ben assolellada.

Un videoclip molt especial fet amb llenguatge de signes

  Els alumnes de les optatives d'emprenedoria i música de tercer han gravat un vídeo amb llenguatge de signes. L'Anna Maria Martin de la productora Multisignes va venir a la classe a ensenyar-nos la cançó en el llenguatge de signes i després els alumnes van gravar petits vídeos per poder completar el muntatge. Aquest vídeo l'enviarem al Festival d'Arts Audiovisuals Sky Film Festival, primer festival de curtmetratges i fotografia que té com a temàtica el cel, l'aire i el vol. Durant els dis 18, 19, 20 i 21 de juny Castelló d'Empúries, Empuriabrava i Roses s'ompliran de projeccions audiovisuals i d'altres activitats. És per aquesta raó que vam triar la cançó "The wind" de Halldor Mar, cantant islandès que versiona temes catalans en estil pop-folk. En aquest cas The Wind és la versió del popular tema de Raimon "El vent".

El Brugulat s'uneix a la campanya No l’emboliquis

  Fa uns dies els alumnes de 1r d'ESO i 2n d’ESO van fer una mena de taller dinamitzat per l’Escola Natura de Banyoles per tal de sensibilitzar-se de la reducció de residus al nostre institut. En l’activitat, els nostres propis alumnes van poder descobrir la importància que té el fet d’evitar les deixalles derivades dels esmorzars, així com fomentar hàbits més respectuosos amb el medi ambient i alhora també fomentar una alimentació més sana i evitar el malbaratament d’aliments. No l’emboliquis es tracta d’una campanya adreçada a tots els centres de la ciutat i ha estat organitzada des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Banyoles amb col·laboració del Servei d’Educació. 

Segueix el blog de l'Escola Verda del Brugulat aquí 
Per tenir més info sobre la campanya No l’emboliquis fes clic aquí

Expojove 2015. Brugulat als Massmedia

  Els mitjans de comunicació s’han fet ressò de la nostra presència al certamen. El dimecres 15 d’abril al matí a la Fira de Girona s’ha inaugurat la desena edició de la fira ExpoJove. El saló pretén informar als alumnes de secundaria sobre els estudis que poden cursar un cop acabin la formació obligatòria. La primícia d’aquest any ha estat el nou cicle de Grau Superior de Disseny i Moblament que impartim al Brugulat.

Més info del Departament de Fusteria del Brugulat
Més info del Grau Mitjà
Més info del Grau Superior 

Vols veure una màquina per codificar missatges de la Segona Guerra Mundial?

                                                                  Aquest proper dilluns dia 20 d’abril, el departament de matemàtiques organitza una xerrada-taller sobre els mètodes clàssics de criptografia adreçada als alumnes de matemàtiques científic-tecnològic de 1r de batxillerat. Una part de la xerrada consisteix en una demostració del funcionament d'una màquina NEMA (Neue ENIGMA Maschine). La xerrada comença després del segon pati a l'aula B5, per tant tots aquells que durant el segon pati volgueu passar a veure-la hi esteu convidats. Hi haurà el conferenciant Oscar Font per resoldre qualsevol dubte o curiositat que tingueu.

Els alumnes de 4t d'ESO visiten l'Expojove

  Els alumnes de 4t ESO han començat a posar fil a l'agulla en la difícil elecció del que faran l'any vinent. Per fer una primera presa de contacte, han visitat el saló Expojove, on han assistit a una xerrada informativa i després han pogut visitar individualment i al seu ritme tots els estands per tal de buscar la informació que més s'escau amb els seus interessos.

UK Cultural classes at Brugulat

  Last Thursday 9th April, the publisher Burlington Books and the Department of Foreign Languages offered some culture classes at Brugulat, which were given by Ben, a native English-speaking trainer. Those lectures were enjoyed by 1st of ESO, 1st and 2nd of Batxillerat and Administrative students. We had three fantastic UK culture sessions and the students discovered a bit how much they really knew about Britain.

The classes offered a fun and interactive way for our students to learn about various aspects of British culture. Everyone had the chance to participate and , in the end, there was a quiz in the style of the TV game show “Who Wants to be a Millionaire?”. The experience was a real success and we are looking forward to repeating it!

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!