www.mamboteam.com
Advertisement
31-10-2014 a les 13:41:20
 
 
Gamificació, Gamifiquè?. Dijous 6 de novembre a les 20 h

Dos alumnes de fusteria guanyen el 1r concurs de col·locació de parquet

  El dia 28 els alumnes Adrià Alamo, Miquel LLoberas, Borja Grande i Sergi Escabrós van anar a Barcelona al primer concurs de col·locació de parquet de Catalunya acompanyats del professor Pau LLobet a l'Escola del Treball de Barcelona. El concurs format per 12 equips de dos nois cadascun provinents de diferents escoles de la fusta de Catalunya va ser un exemple del bon treballar del alumnes. En finalitzar després de quatre hores de concurs els alumnes del nostre institut Adrià Alamo i Miquel LLoberas van resultar guanyadors del certamen en fer el millor treball de tots.

Alumnes de 1r d'ESO visiten el poblat neolític de La Draga

  Els dies 29 i 30 d'octubre els alumnes de 1r d'ESO han visitat el Poblat  Neolític de la Draga. La visita, organitzada pel departament de Ciències Socials, ha consistit en una visita dinamitzada al poblat amb entrada a les cabanes prehistòriques, i han fet diverses activitats neolítiques com moldre blat, llançament de jabalines i taller d'eines i foc prehistòric.

Colònies de 2n d'ESO a l'Aldric

  El dies 16 i 17 d'octubre, els alumnes de 2n d'ESO vam estar de colònies a L'Aldric, a Romanyà de la Selva.  Dijous matí i tarda gaudirem d'un sol espectacular a la platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, fet que ens permeté gaudir intensament del coneixement d'alguns dels principals ecosistemes litorals: les dunes, la platja i la costa rocallosa. Durant la tarda els alumnes aprofitaren les instal·lacions de la casa per practicar diferents esports com el futbol o el ping-pong. L'endemà els alumnes recorregueren els voltants de la casa per aprendre aspectes del bosc mediterrani i, ja posats, arreplegar algun bolet.  La sortida ha servit per treballar alguns aspectes d'ecologia de la matèria d'experimentals i, com no, per crear vincles nous i reforçar-ne els existents

Colònies 3r d'ESO a la Garrotxa

  El dies 16 i 17 d'octubre, els alumnes de 3r d'ESO vam estar de colònies a La Cot, a la Garrotxa.  L'activitat la vam començar el dijous amb una cursa d'orientació a Besalú i un cop a la casa de colònies vam fer una visita al volcà Croscat. L'endemà ens vam passejar per la Fageda d'en Jordà que aquesta època està molt xula. La sortida ha servit per treballar alguns aspectes de vulcanologia i de botànica de la matèria de biologia i geologia.


Colònies 1r ESO a Mas Pagès

       El dies 16 i 17 d'octubre, els alumnes de 1r d'ESO hem passat uns dies esplèndids de golf i de sol al Mas Pagès de Sant Esteve de Guialbes amb un seguit d'activitats organitzades per uns magnífics monitors. Tots hem coincidit en que se'ns han fet curts aquest dos dies. Han estat uns moments perfectes per acabar de conèixer més els nous companys! 

Aquí pots veure un vídeo amb música d'aquesta jornada.
 

Conveni per treballar en la gestió real d'un espai natural
 

El nostre institut ha signat un conveni amb l'Ajuntament i el Consorci de l'Estany amb dos objectius principals, per una banda ens permetrà treballar en la gestió real d'un espai natural i, a més, alguns de nosaltres hi podrem fer el mòdul de pràctiques en un centre de treball.Tot plegat s'ha estat preparant des de l'inici de curs i ara ja tenim llum verd per començar a pencar, que és el que ens agrada. Agraïm al Consorci, a l'Ajuntament i a l'Institut que ens donin aquesta oportunitat.

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!