www.mamboteam.com
Advertisement
27-11-2014 a les 04:27:38
 
 
Eleccions al Consell Escolar
 
Les votacions pel sector dels pares i mares

Dimecres 26 de novembre de 2014 de 14 a 15 h. i de 17 a 20 h.

Les votacions pel sector de l'alumnat
Divendres 28 de novembre a l'hora de tutoria 

Els administratius visiten el Punt i Hisenda

  El passat divendres 21 els alumnes de primer de Gestió Administrativa i de primer i segon d’Administració i Finances varen anar a Girona a visitar el diari El Punt Avui+ i la Delegació d’Hisenda.Al diari varen poder conèixer  com es cerquen les notícies, quines diferències hi ha entre les notícies en mitjans audiovisuals i les escrites i com és una redacció per dins. A més de poder gaudir d’un edifici modernista  com la Farinera, seu del diari.

A la Delegació de Hisenda, se’ls va introduir en el sistema tributari de l’estat  i se’ls va presentar diferents temes relacionats amb el mateix, com l’impost sobre la renda i l’iva. Es va fer un repàs als pressupostos generals i la seva evolució, tant des del punt de vista de les despeses com dels ingressos. Va ser un matí intens , però enriquidor.
Xerrada sobre els fonaments de la perspectiva

  El passat divendres 21 de novembre vàrem poder gaudir de la xerrada que el sr. Josep Ramon Fernández Mira, Arquitecte, Professor del Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica I, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. La seva dilatada experiència laboral i docent, acompanyada d’una acurada presentació, exclusiva per al nostre Institut, va deixar gratament sorpresos a tots els assistents. Una explicació clara i diàfana, amb suport visual animat ens va aclarir els fonaments de la perspectiva i com aquesta contribueix a facilitar la representació gràfica de les formes i els espais que ens envolten.
Ens va deixar clar la diferencia entre “com són les coses” i “com les veiem” i ens va posar alguns exemples molt clarificadors per simular fondàries, engrandir espais, etc.Tot seguit, ens va explicar “efectes especials”, enganys perceptius o “trompe l’oeil” i ens va comentar algunes de les obres més emblemàtiques dels artistes més prestigiosos.

En resum, una xerrada que no va deixar a ningú indiferent.
Gràcies Josep Ramon!

ALUMNES DEL BRUGULAT AL PROJECTE ROSSINYOL
  El passat divendres 17 de novembre, els nostres alumnes Jefferson Varela i Andy Irias, d’Aula d’Acollida van iniciar el Projecte Rossinyol d’aquest curs 2014-2015. Els seus mentors, Christian Risco i Laura Peitaví respectivament, són estudiants de la UdG, i els faran l’acompanyament. El projecte es basa en establir relació entre estudiants universitaris i alumnes d'origen estranger d’instituts de les comarques gironines. La finalitat és contribuir en la integració cultural, social i lingüística d'aquests alumnes . 

Els alumnes del PIP visiten els Vivers Càrex

  Els alumnes del PIP han visitat l'empresa Vivers Càrex, situada a Borgonyà. És una empresa especialitzada en la producció de plantes autòctones de la Península Ibèrica i Balears i plantes adaptades al clima mediterrani. Igual que el curs anterior, dos o tres alumnes del PIP faran les pràctiques en aquesta empresa.

Hermas cedeix una fresadora al taller electromecànic

  Narcís Masanas, soci de l'empresa Hermas, ha cedit una fresadora CNe juntament amb el seu grup hidràulic a l'institut Josep Brugulat. La màquina va estar construïda per l'empresa del seu pare i representa tota una herència de la Industria màquina eina que hi ha hagut a Banyoles. La màquina en qüestió es tracta d'una fresadora de control numèric amb alimentador de procés hidràulic. A les fotos del costat es pot apreciar la complicada operació en que l'eina es descarregava al taller d'electromecànica.

Els alumnes de 2n d'ESO fan una visita a Banyoles Medieval.

  Els dies 19 i 20 de novembre els alumnes de 2n d'ESO han fet una ruta per la nostra ciutat per conèixer les restes de l'època medieval i així complementar la matèria de Ciències Socials. Sortint del monestir, han passejat pel carrer nou, plaça del teatre, la plaça de la font, la Pia Almoina, la muralla, la Llotja del Tint i han acabat a la plaça Major. Tot aquest recorregut els ha servit per endinsar-se pels carrers i els espais del barri vell de Banyoles que arroseguen molts anys d'història.

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!