www.mamboteam.com
Advertisement
18-04-2014 a les 20:35:42
 
 
Els alumnes del PQPI fan una sortida amb bici a la gorga d'Ollers.

      Amb l'arribada de nou del bon temps els alumnes del PQPI no paren de fer activitats a l'aire lliure, en aquesta ocasió l'objectiu era fer una bicicletada fins arribar a la gorga d'Ollers. Dit i fet!!

Tot i patir algun problema tècnic en les bicicletes i malgrat les pujades pronunciades del camí vam arribar a la gorga d'Ollers. Aquests nois són molt valents, si fins i tot
un parell d'ells es van atrevir a remullar-se una mica.

Aquí pots veure l'àlbum de fotos de les sortides que ja han fet pel nostre entorn els alumnes del PQPI. 

Dos alumnes de 1r d’ESO classificats per la fase final catalana del Fem Mates.

 

Aquest dissabte 5 d'abril ha tingut lloc la segona fase del concurs “Fem mates” destinat a alumnes de 6è de primària, 1r i 2n d'ESO, amb una magnifica participació dels alumnes del Brugulat. En la primera fase, grups de 3 o 4 alumnes han de resoldre 3 reptes matemàtics. De tots els treballs presentats, els 8 millors de la província participen en la final provincial. Enguany un grup de primer i un de segon del nostre centre s'han classificat per les finals provincials. Malauradament els alumnes de segon, que tant justament havien guanyat el dret de ser-hi, no han pogut participar en aquesta final.

Dels alumnes de primer, l'Arnau Tomàs ha tingut un paper molt destacat en aquesta final i  l'Arnau Padrés i en Martí Juanola s'han classificat per la final catalana, que tindrà lloc el proper 17 de maig a Reus.

Enhorabona als finalistes i a tots els alumnes que heu participat en el “Fem mates” d'aquest any i volem també fer extensiva la felicitació a tots els mestres de primària de la comarca que tant bona feina matemàtica esteu fent.
Notícies des d'Itàlia dels "bambinos i ragazzes"

   Diari del   viatge a Itàlia    dissabte 12 d'abril  

  La nit ha estat molt llarga, fins i tot alguns de nosaltres hem volgut veure sortir el sol (estava núvol...). El viatge esta essent molt tranquil, el mar en calma, i una temperatura agradable.

L'arribada a Barcelona està prevista a les 19.30h per tant, arribarem més tard del previst. Aprofitarem per dinar i passar els últims moments del nostre viatge junts.
 

Llegeix més...
Vine amb la bici al Brugu! El proper divendres 11 celebrem la festa de la bicicleta!

  L'ús de la bicicleta per traslladar-nos a l'institut i per moure'ns per Banyoles és una manera molt natural per nosaltres. En canvi, la gent que ve de fora queda molt sorpresa de la quantitat de bicicletes que tenim aparcades al pati.

Els responsables de les Escoles Verdes ens han triat com a exemple de mobilitat sostenible i per aquesta raó el divendres 11 d'abril faran un reportatge sobre l'ús de la bicicleta: filmaran a la sortida de les classes i faran diverses entrevistes.

Us animem que precisament en aquest dia utilitzeu la bicicleta sí és el vostre mitjà habitual de desplaçament.

Alumnes del Brugulat al concurs literari de Coca-Cola

    Un any més, un grup d'alumnes de 2n d'ESO ha participat als concusos literaris en llengua catalana i en llengua castellana organitzats per l'empresa Coca-cola (els dissabtes 29 de març i 5 d'abril, respectivament). Ha estat una bona experiència compartida  amb diferens companys de la província de Girona i de la comarca del Maresme, en un acte celebrat a la Escola Politècnica de la UdG i presentat pel director dels SSTT d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot.

Taller de primers auxilis per als alumnes de cicles formatius

Aquest passat divendres 4 d'abril els alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de Gestió Administrativa, Electromecànica i Fusteria van participar en un taller de primers auxilis realitzat pel Departament de Formació de Bufetmèdic Ambulàncies. L'Arnau i en Xavi són els dos TES que van portar a terme el taller amb molt d'èxit i aprofitament.

Concurs per a escollir el cartell de l'Exposició de Flors de Banyoles

  A la Sala dedicada a l'art de L'Espai Jove Cal Drac de Banyoles hi exposaran els alumnes de 2n de Batxillerat artístic els cartells per a l'Exposició de Flors de Banyoles. Els visitants podreu votar el que més us agradi. Entre els tres cartells preferits pel públic, un jurat format per tècnics escollirà el que finalment anunciarà l'exposició floral d'enguany. L'exposició s'inaugurarà el dimarts 1 d'abril a les 19h i es tancarà l'11 d'abril. (Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 hores). 

Veure el cartell de la passada edició 

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!