www.mamboteam.com
Advertisement
27-05-2015 a les 14:58:09
 
 
Preinscripcions estudis postobligatoris

   CF GRAU SUPERIOR     
    més info             enllaç d'interès   
  • Presentació de sol·licituds: del 26 de maig al 3 de juny de 2015, ambdós inclosos.
  • Es pot enviar la sol·licitud per Internet fins a les 24 hores del dia 2 de juny de 2015.
  • Les qualificacions de batxillerat i de les proves d'accés s'han de presentar durant el període de preinscripció, juntament amb la sol·licitud. Si no es poden presentar durant aquest període perquè estan pendents de resolució de reclamacions o altres tràmits oficials, es poden presentar fins al 16 de juny de 2015, inclòs. 
  • En el cas dels alumnes que cursen segon de batxillerat en el curs actual, i aproven el batxillerat en la convocatòria extraordinària, poden presentar les qualificacions de batxillerat fins al 25 de juny de 2015, inclòs. Les sol·licituds d’aquests alumnes s'assignen a les places que hagin quedat vacants després d'assignar plaça a les sol·licituds dels alumnes que han aprovat anteriorment.

Preinscripció al PIP d'Auxiliar de vivers i jardins
   PROGRAMA DE FORMACIÓ I INSERCIÓ                                                                                                      més info             full preinscripció  
  • Presentació de sol·licituds: del 19 de maig al 29 de maig de 2015, ambdós inclosos. 
  • Especialitat: Auxiliars de vivers i jardins.
ELS ALUMNES DE FRANCÈS DE 4t ESO I 1r BATXILLERAT PRACTIQUEN A COLLIOURE (FRANÇA)

  El passat dimecres 20 de maig, els alumnes de francès de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat van fer una sortida al poblet costaner de Collioure (França). L'interès era posar en pràctica la llengua francesa fent diferents activitats: intervius, gimcanes, reportatges,...

Cada grup tenia una tasca assignada. En els propers dies, les presentaran oralment a classe i faran balanç de les experiències viscudes i els aprenentatges adquirits. El bon temps va acompanyar, també la bona entesa, i tots vam tornar amb la sensació d'haver passat un dia ben agradable.

L'alumnat del CFGS d'Administració i finances visita La Vinyeta

  Aquest dimarts 19 de maig els alumnes del Cicle formatiu de grau superior d'Administració i finances, juntament amb els professors de l’equip docent, han visitat La Vinyeta. Aquesta activitat s'engloba dins la matèria d'Emprenedoria.

La Vinyeta és una petita explotació de vinya i olivera al bell mig de l'Empordà, al terme de Mollet de Peralada. És una empresa jove, familiar, fruit de l'esforç i les il·lusions dels seus propietaris. L'origen d'aquest projecte es remunta a l'any 2002, quan van adquirir un parell de vinyes velles de Samsó i Garnatxa, fins arribar a la gran diversificació de productes i serveis que ofereixen en l'actualitat.

La gamificació del Treball de Síntesi de 2n d'ESO com a ponència a la UDG

  El passat divendres l’equip docent de 2n d’ESO de l’institut Josep Brugulat va presentar una ponència a la UdG en el marc de les jornades "Pick Up idees". El tema que es va exposar era la gamificació. Els professors de 2n d'ESO van decidir enguany de “gamificar” el treball de síntesis. S’hi han afegit elements de joc, un entorn amb avatars, recompenses, missions, reptes… aconseguint un extra de motivació i uns resultats espectaculars.

Es tracta d’una metodologia de treball per projectes per descobrir la costa de l’Alt Empordà amb un centre d'interès entorn als Corsaris. Aquella setmana tots els alumnes van participar creant equips cooperatius i realitzant les tasques d’aprenentatge que es trobaven dins l’espai virtual Moodle o en les visites a Cadaqués i Sant Pere de Rodes. Una experiència innovadora i molt enriquidora tant per alumnes com per professors.

Trobada i mercat a Girona dels nostres alumnes emprenedors

  El passat divendres 15 de maig els alumnes de l'assignatura d'emprenedoria vam anar a fer un mercat a Girona per vendre els productes asturians que ens va enviar la nostra cooperativa social. Juntament amb l'alumnat de l'Institut Pere Alsius i Pla de l'Estany vam agafar un bus direcció a Girona on ens vam trobar amb la resta d'alumnat d'emprenedoria de les comarques gironines.

Dins la Sala Josep Irla, de la seu de la Generalitat, el Sr. Albert Bayot, director dels serveis territorials a Girona, ens va donar la benvinguda a l'acte. Seguidament es van fer tres taules de debat amb alumnes de les diferents cooperatives i es van exposar els diferents punts de vista de com havia anat el procés de creació d'una cooperativa i finalment va concloure l'acte José Antonio Vega de Valnalón Educa, un dels màxim responsables del projecte EJE. Una vegada finalitzat l'acte vam vendre els productes fent un mercat davant la seu de la Generalitat.

Exposició i concurs 'La prevenció, un valor segur'

  El nostre Institut acollirà fins el proper 27 de maig l’exposició itinerant “La prevenció, un valor segur”. La mostra està formada per 10 panells on es presenten les obres premiades en les darreres edicions del concurs sobre seguretat i salut laboral organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació en les modalitats de cartells, pictogrames, fotografies i curtmetratges audiovisuals.

Aquest any el Brugulat participa al 8é concurs presentant un seguit de fotografies realitzades pels alumnes de 1r de Grau Superior d’Administració i Finances i Mecatrònica i 2n de Grau Mitjà de Gestió Administrativa. Aquesta activitat ha servit, a més, per repassar conceptes estudiats a classe de la unitat formativa de Prevenció de Riscos Laborals, comuna a tots els cicles formatius dins de la matèria de Formació i Orientació Laboral.

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!