www.mamboteam.com
Advertisement
24-10-2014 a les 20:11:49
 
 
Colònies 3r d'ESO a la Garrotxa

  El dies 16 i 17 d'octubre, els alumnes de 3r d'ESO vam estar de colònies a La Cot, a la Garrotxa.  L'activitat la vam començar el dijous amb una cursa d'orientació a Besalú i un cop a la casa de colònies vam fer una visita al volcà Croscat. L'endemà ens vam passejar per la Fageda d'en Jordà que aquesta època està molt xula. La sortida ha servit per treballar alguns aspectes de vulcanologia i de botànica de la matèria de biologia i geologia.


Colònies 1r ESO a Mas Pagès

       El dies 16 i 17 d'octubre, els alumnes de 1r d'ESO hem passat uns dies esplèndids de golf i de sol al Mas Pagès de Sant Esteve de Guialbes amb un seguit d'activitats organitzades per uns magnífics monitors. Tots hem coincidit en que se'ns han fet curts aquest dos dies. Han estat uns moments perfectes per acabar de conèixer més els nous companys! 

Aquí pots veure un vídeo amb música d'aquesta jornada.
 

Els alumnes del PQPI col·laboren amb l'hort del Pla de l'Atmeller


    Els alumnes del PQPI engeguen un projecte amb l'escola Pla de l'Atmeller. Els nens de P4 i P5 han demanat als alumnes de jardineria que els ajudin a tirar endavant el seu hort així com altres activitats de jardineria. Es tracta d'un treball cooperatiu en el que es valora molt possitivament la col·laboració prestada. 

Recorda que si vols ara els pots seguir pel Facebook i gaudir de les fotos de les primeres sortides i activitats que han fet, clica aquí. 

Aquest Nadal, polvorons del Brugulat

      Els alumnes de 4t ESO tornem a començar tota la campanya per guanyar diners pel viatge de final de curs a Itàlia i iniciem ja amb la tradicional venda de polvorons. 

Si esteu interessats podeu fer la comanda a qualsevol alumne/a de 4t ESO. Gràcies per la vostra col·laboració!


Aquí teniu els productes que vendrem enguany. 
 
     

Els alumnes del PIP estrenen imatge corporativa

Els alumnes del PIP de perfil professional auxiliar de vivers i jardins de l'Institut Josep Brugulat de Banyoles estan d’estrena corporativa. En primer lloc ja tenen un nou espai al Facebook on publicaran els projectes i activitats que es realitzaran al llarg de l’any. 

A més de la nova presència a les xarxes socials, els alumnes del PIP també han estrenat uniforme nou, on destaca la samarreta amb el lema al davant Gardening is an exercise in optimism, i al darrera el logo del Brugulat juntament amb el detall escrit del Pla d’Iniciació Professional (PIP).
 

Si els vols seguir pel Facebook i gaudir de les fotos de les primeres sortides que han fet, fes un clic aquí

Presentació del Projecte POTs

  El passat divendres 26 de setembre, es va fer la presentació dels alumnes que formen part del projecte POTs a l'Ajuntament de Banyoles. En l'acte hi eren presents també el regidor d'educació Jordi Congost, la tècnica d'educació, Anna Roura i la tècnica de l'àrea de promoció econòmica, Pau Salvador. L’Ajuntament de Banyoles, mitjançant conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, col·labora amb la gestió de tots els projectes.

Aquest curs, el projecte POTs comença amb 9 alumnes que faran estada en diferents empreses i serveis públics d’altres ajuntaments de la comarca: Ruben, brigada Fontcoberta; Abraham, brigada Palol de Revardit; Bilali, Coorperativa de Banyoles; Carola, llar d'avis La Llar; Ari, llar d'infants Els Patufets; Cristian, Pintures Latorre; Andrei, Vinyoles Metall; Gibbi, Texangie i Anouar, Peugeot.
Molt bon curs a tots i totes!
 

Comencem el PIP !!!!

  Per segon any consecutiu s'inicia un nou curs del PIP, Pla d'iniciació professional, el que antigament es coneixia com PQPI. Aquest any hi ha un total de 17 alumnes, tots ells vinguts dels diferents instituts de Banyoles.

Pel que fa al curs, les classes teòriques es portaran a terme al centre cívic de Banyoles i l'Espai Jove (Cal Drac), mentre que el contingut pràctic es realitzarà a diferents llocs de Banyoles, com ara, hivernacles, taller de fusteria i diversos espais verds de la ciutat...

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!