www.mamboteam.com
Advertisement
20-11-2014 a les 20:50:44
 
 
Xerrada sobre arquitectura i perspectiva cònica al Brugulat

  Aquest divendres 21 de novembre a partir de les 17:30 h. tindrà lloc a la Biblioteca de l’Institut Josep Brugulat, una xerrada de divulgació d’arquitectura i percepció visual, percepció visual 2: Fonaments de perspectiva cònica, a càrrec de José Ramon Fernández Mira, professor del Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica I de la Universitat Politècnica de Catalunya. 

Llegeix més...
Hermas cedeix una fresadora al taller electromecànic

  Narcís Masanas, soci de l'empresa Hermas, ha cedit una fresadora CNe juntament amb el seu grup hidràulic a l'institut Josep Brugulat. La màquina va estar construïda per l'empresa del seu pare i representa tota una herència de la Industria màquina eina que hi ha hagut a Banyoles. La màquina en qüestió es tracta d'una fresadora de control numèric amb alimentador de procés hidràulic. A les fotos del costat es pot apreciar la complicada operació en que l'eina es descarregava al taller d'electromecànica.

Els alumnes de 2n d'ESO fan una visita a Banyoles Medieval.

  Els dies 19 i 20 de novembre els alumnes de 2n d'ESO han fet una ruta per la nostra ciutat per conèixer les restes de l'època medieval i així complementar la matèria de Ciències Socials. Sortint del monestir, han passejat pel carrer nou, plaça del teatre, la plaça de la font, la Pia Almoina, la muralla, la Llotja del Tint i han acabat a la plaça Major. Tot aquest recorregut els ha servit per endinsar-se pels carrers i els espais del barri vell de Banyoles que arroseguen molts anys d'història.

Trobada comarcal esportiva per als alumnes de 1r d'ESO

  El passat dijous 6 de novembre, 321 alumnes dels centres educatius de secundària del Pla de l’Estany  es van concentrar al Parc de La Draga de Banyoles, espai idíl·lic per a la celebració d’activitats esportives. La trobada constava de diverses estacions esportives, entre elles, un cros de 800 m., beisbol, el joc de mataconills i una activitat de ritme, que va servir alhora com a cloenda de festa de la jornada.

Fent clic aquí podràs veure les fotos i els resultats de cada prova esportiva realitzada. 

 

Alumnes del Brugulat aconsegueixen el certificat B1 del DELF

Des d’aquí volem felicitar i donar l’enhorabona als cinc candidats que han obtingut recentment el Diploma internacional DELF B1 (Diplôme d'études en langue française). Es tracta de Júlia Boix, Paula Gausà, Ferran Juncà, Aniol Marull i Jaume Ruiz. Aquests alumnes van cursar francès fins a 4ESO. Donat que no podien continuar estudiant aquesta llengua al batxillerat en la modalitat que havien triat, se’ls va animar a presentar-se a les proves oficials de B1 el passat mes de setembre. I ho han aconseguit! Prova superada!

El DELF és un certificat de competència lingüística en francès per als parlants no nadius del francès, administrat pel Centre international d'études pedagògiques, en nom del Ministeri d'Educació. Es compon de quatre diplomes independents, que corresponen als quatre primers nivells del Marc europeu comú de referència per a les llengües (A1, A2, B1, B2). Felicitats doncs pel vostre B1! Podreu acreditar a partir d’ara aquest bon nivell comunicatiu en llengua francesa.
  

Dos alumnes de fusteria guanyen el 1r concurs de col·locació de parquet

  El dia 28 els alumnes Adrià Alamo, Miquel LLoberas, Borja Grande i Sergi Escabrós van anar a Barcelona al primer concurs de col·locació de parquet de Catalunya acompanyats del professor Pau LLobet a l'Escola del Treball de Barcelona. El concurs format per 12 equips de dos nois cadascun provinents de diferents escoles de la fusta de Catalunya va ser un exemple del bon treballar del alumnes. En finalitzar després de quatre hores de concurs els alumnes del nostre institut Adrià Alamo i Miquel LLoberas van resultar guanyadors del certamen en fer el millor treball de tots.

Alumnes de 1r d'ESO visiten el poblat neolític de La Draga

  Els dies 29 i 30 d'octubre els alumnes de 1r d'ESO han visitat el Poblat Neolític de la Draga. La visita, organitzada pel departament de Ciències Socials, ha consistit en una visita dinamitzada al poblat amb entrada a les cabanes prehistòriques, i han fet diverses activitats neolítiques com moldre blat, llançament de jabalines i taller d'eines i foc prehistòric.

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!