www.mamboteam.com
Advertisement
01-04-2015 a les 19:14:27
 
 
Els alumnes de 1r de Batxillerat exposen a Girona

    Durant aquest curs escolar, des de l’assignatura de Volum, els alumnes de 1r de batxillerat artístic visual han participat en un projecte proposat per Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, dintre de les Beques Bòlit Mentor. La idea i el treball han estat dinamitzats i dirigits per l’artista i professora de l’INS Alexandre Deulofeu de Figueres, Ester Baulida. Tot aquest treball acaba amb una exposició a la Sala Fidel Aguilar de les Rambles de Girona aquest mes d’abril. És per això que els alumnes, l’Ester Baulida i en Josep Masdevall us conviden a la inauguració d’aquesta exposició que tindrà lloc el dimecres 1 d’abril a les 7 de la tarda a la Sala Fidel Aguilar de les Rambles de Girona. S'adjunta la informació de l’exposició i també el calendari de les activitats que es desenvoluparan durant l'exposició.

Crèdit de Síntesi de 3r d'ESO a Barcelona

  Barcelona: un lloc, molts llocs.
Els alumnes de 3r d'ESO estant fent un treball de síntesi sobre Barcelona i per conèixer una mica millor aquesta ciutat, el dimarts 24 de març, hi van anar d'excursió. Durant la sortida els alumnes van fer una gimcana fotogràfica pel barri gòtic que els va permetre descobrir les columnes del Temple d'August o visitar edificis tan importants com la Catedral o Sta. Maria del Mar. Després van visitar el mercat de Sta. Caterina per poder preparar un menú ben equilibrat i van acabar el dia al Parc Güell treballant les formes geomètriques i orgàniques de l'obra de Gaudí. Durant tota la sortida els alumnes també van practicar el seu anglès fent entrevistes als turistes que s'anaven trobant.

Ja està aquí el Brugulat World Race

  Després de tres mesos de competició, ja està a punt d'acabar la Barcelona World Race. I també està a punt d'acabar el treball que han fet els alumnes de 2n d'ESO al centre. Han treballat temes de navegació, d'ecosistemes i d'història marítima. Han construït un astrolabi, han aprés a fer nusos mariners i a conèixer les corrents marines. Han participat en la cursa a nivell virtual i han instal.lat un vaixell al passadís.

I per compartir una mica tota aquesta feina, aquí arriba el Brugulat World Race, un blog amb presentacions, articles i vídeos d'alguns dels temes més interessants. Atenció que fins i tot, hi surt el mític navegant Colom explicant el seu viatge a Amèrica!

Bon paper dels representants del Brugulat al XXIII Concurs d'aprenents de fusters
  El passat 20 de març es va celebrar el XXIII Concurs d'Aprenents de Fusters organitzat pel Gremi de la Fusta de Catalunya a l'Escola Industrial de Sabadell. L'Institut Josep Brugulat va participar representat per Borja Grande, Joan Mongé i Guillem Sala, alumnes de 2on i 3er curs del Cicle de Grau mitjà i del Grau Superior de Fusteria.

Tots tres van fer molt bon paper i Guillem Sala va resultar guardonat amb la 3a. posició del concurs. Des del centre agraïm la seva participació. L' enhorabona als guanyadors així com a tots els participants que igualment van fer una molt bona feina.
Èxit total del concert de batxillerat

  El passat dissabte 21 de març els alumnes del Batxillerat d'Arts Escèniques ens varen oferir un concert a l'Auditori de Banyoles. El repertori de cançons va ser molt variat: peces de la pel.lícula Once, un Fado fet amb Percussió corporal, cançó protesta d'en Cesc Feixas, Rasputin interpretat amb Ukele, All of me amb la percussió d'en Santi Serratosa, Asphyxia (una cançó del grup The Monos & The Stereos, composada per en Guillem de 2n de Batxillerat)......Algunes de les cançons eren únicament amb acompanyament de piano, d'altres amb els instruments que toquen alguns dels alumnes (saxo, bateria, baix, guitarra, flauta travessera, teclat...) Va ser una vetllada molt agradable gràcies al treball fet pels nois i noies, a l'acolliment del públic i al suport tècnic dels tècnics de l'Auditori.

Setmana molt matemàtica a l'institut!

  El dissabte dia 14 del mes 3, (3-14 pels anglesos) va ser el dia mundial del número PI (Pi day). Aquest any, a més, és especial perquè estem el 2015 (3'1415...). El Departament de Matemàtiques i Psicopedagogia ho hem celebrat fent diverses activitats en alguns grups d'ESO i Batxillerat.

Per exemple, amb els alumnes de 3r i 4t hem treballat la irracionalitat del número pi: sabíeu que té infinites xifres decimals? Els nois i les noies ho han après i, entre tots, hem escrit les primeres 100 xifres!
A més, aquest dijous 19 de març, alguns alumnes de 3r, 4t d'ESO i 1r de Batxillerat del nostre centre han participat a les proves Cangur de matemàtiques que s'han celebrat a la Universitat de Girona. Aquesta prova és una activitat impulsada per l'Associació internacional Le Kagourou sans Frontières amb participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món que han de resoldre 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per cada problema i tenen un temps d'una hora i quart per fer-ho.

Si voleu més informació la trobareu en aquest enllaç. Desitgem molta sort a aquests nois i noies, que, de moment, ja han acceptat el repte de participar!

Els alumnes de 1r d'ESO visiten les Ruïnes de Vilauba

  Els dies 11 i 12 de març els alumnes de 1r d’ESO van visitar les ruïnes de la vila romana de Vilauba. L’activitat va consistir en una descoberta de les parts de la vila a partir de les restes arqueològiques trobades a través d’una gimcana. Al final els diferents grups posaven en comú el que havien après i les monitores van explicar el perquè de la ubicació de la vila en aquest lloc.

La sortida va estar organitzada pel departament de Ciències Socials i forma part de l’estudi dels romans a Catalunya. Afortunadament el temps hi va acompanyar.

<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

 
Top! Top!